Lazer kesim/kazıma makinelerinde genel mantık basit olarak lazer tüpünden çıkan lazer ışınını yansıtıcı aynalar kullanarak taşımak ve bir mercek vasıtası ile bu ışını odaklayarak kesilecek veya kazınacak malzeme üzerine nüfuz etmesini sağlamaktır.

 

Co2 Lazer tüpleri bir lazer makinenin kesim ve kazıma kalitesinin belirleyici parçalarından biridir. Makinenin kullanımında büyük öneme sahip olan Co2 Lazer tüpleri birçok açıdan çalışma performansını ve üretim maliyetlerini etkiler. Vaktinden önce biten veya bozulan lazer tüpleri müşteriye hem zaman hem para kaybettirir.

  

Kaliteli bir Co2 Lazer Tüpünde Aranan Şartlar :
Lazer tüpünden çıkan lazer ışını gücüne göre mümkün olduğu kadar ince olmalı ve kararlı bir yol izlemelidir.
Lazer ışını mesafe katettikçe dağılma eğiliminde olmamalıdır.
Kullanım kılavuzunda yazan şartlar sağlandığında ilk kullanımdaki lazer ışın kalitesi uzun saatler kullanımdan sonra da ışın kalınlığı ve şiddeti bakımından aynı kararlılığı gösterebilmelidir.
Co2 lazer tüpleri modeline göre değişen çalışma ömürlerini sonuna kadar kullanabilmeli ve müşteriye hesapta olmayan maliyetler yüklememelidir.
Firmamız sınıfında lider üreticilerden tedarik ettiği kalitesi ispatlanmış Co2 lazer tüplerini özellikle Türkiye piyasasında birçok müşteriye ulaştırmış ve her türlü teknik desteğini sağlamaya devam etmektedir.

Sorularınız için lütfen arayın +90 212 438 63 03
Lütfen Dikkat ! Yeterli bilgi ve donanım seviyesinde olmayan kişilerden alınan hizmetler ilk etapta karlı gibi görünmekle birlikte, çeşitli montaj ve kalibrasyon hatalarından dolayı sonrasında size ve cihazınıza büyük zararlar verebilir